Faciliteter

Servering i söderläge med stor altan.

Stallet har boxplatser för 17 hästar, spolspilta, låst och larmad sadelkammare med personliga skåp, foderrum med plats för varje häst samt ett förvaringsrum med ett skåp till varje hyresgäst. Vi har ett gemensamt hö/hösilage-utrymme samt ytterligare utrymme på logen ovan stallet till varje box, för att kunna förvara lite större saker.

Anläggningen har god tillgång till bete med vinterhagar med plats för flera hästar samt singelhagar. Sommartid har vi stora sommarbeten fördelat på sto- respektive valackhagar. Vinterhagarna har uppvärmt vatten och sommarhagarna har framdraget vatten.

Vid tävlingar och kurser är vår servering öppen. Här köper ni godis, frukt, fika och enklare maträtter. På altanen utanför klubbstugan har man en bra överblick då tävlingar och träningar hålls på ridbanan. I klubbstugan har vi två wc samt duschmöjligheter.

Goda träningsmöjligheter finns på anläggningen i form av ridbana, ridhus och tränare.

Ridbanan håller måtten ca 20 x 60 är belyst, har ett domarbås och harvas kontiunerligt. 

Ridhuset har måtten 20 x 40. Har god belysning vid mörker men härligt ljusinsläpp dagtid genom ridhusets vackra fönster. På ena kortsidan finns en läktare, domarbås, hinderförvaring m.m

Anläggningen är utrustad med en komplett hinderpark och dressyrstaket.

I markerna kring anläggningen finns mycket goda möjligheter till ridning i skogen. Vi uppmanar dock alla våra medlemmar att värna om Grännaberget, respekterar motionsspår och accepterar eventuella restriktioner från markägare.